Over Care-Insight

 

WIE ZIJN WE…?

Al sinds 1987 ben ik zelf actief op het snijvlak van zorg en financiering. De ontwikkelingen in dit boeiende vakgebied lopen parallel met de rollen die ik in de loop van de tijd heb vormgegeven. Van administrateur via de functies als HEAD en (Business)Controller naar het Adviseurschap Planning, Control en Administratie. De opdrachtgevers varieerden daarbij van kleine zorgondernemingen als de Breedonk tot grote samenwerkingsverbanden als Thebe. De werkzaamheden werden zowel in leidinggevende lijn- als in staffuncties uitgevoerd.

In die tijd is een sterk en breed netwerk opgebouwd. Met veel van die partners is een strategische samenwerking ontstaan. Zo verstevigen we elkaars expertise.

Het werkterrein van Care-Insight ligt met name in de sector van de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Ook binnen de bedrijfsvoering in de naastliggende sectoren van de Gehandicaptenzorg en de GGZ zijn onze diensten prima inpasbaar.

Op LinkedIn leest u meer over mij en vooral ook wat anderen over mij vinden.

 

WAT HEEFT U AAN ONS?

Care-Insight kan u op verschillende manieren behulpzaam zijn. Dit varieert van het verstrekken van adviezen tot het leveren van interim- of projectmanagement. Ook kunnen rekenmodellen op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld ter ondersteuning van businesscases.

Care-Insight is u bijvoorbeeld graag van dienst bij het inrichten en uitvoeren van het zorgverkoopproces. Ook bieden we ondersteuning bij de volledige planning en control cyclus, van (deel)begrotingen tot jaarverslag. U kunt ook een beroep op ons doen bij de implementatie of herinrichting van bijvoorbeeld uw financiële en zorgadministratie of het uitvoeren van benchmarken.

 

Meer weten? Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Care-Insight hanteert bij haar dienstverlening Algemene Voorwaarden. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda. U kunt de voorwaarden ook hier vinden.